Første date tips for homoseksuelle

Vær dig selv

Når du går på din første date som homoseksuel, er det vigtigste at du være dig selv. Selvom du er nervøs, skal du ikke forsøge at være nogen anden end dig selv, fordi det aldrig vil være ægte.

Gå på en sikker date

Når du går på en date, skal du altid sørge for at mødes et sted, som er offentligt og sikkert. Dette gælder især for homoseksuelle, som ikke ønsker at skulle bekymre sig om at være offentlige om deres seksualitet.

Tag det stille og roligt

Første dates skal være afslappede og uformelle. Prøv at vælge en aktivitet som du begge kan lide, såsom at gå en tur i parken eller se en film. Det er vigtigt at give hinanden tid til at få en følelse af hinandens selskab.

Spørg og lyt til hinanden

Det er altid vigtigt at stille og besvare spørgsmål til hinanden for at få et bedre indtryk af hinanden. Spørg efter hans interesser, hobbyer, ønsker og drømme. Undgå at tale for meget om dig selv, men giv ham mulighed for at tale.

Afslut det smukt

Vær ærlig og respektfuld over for din date, når du afslutter daten. Det er klogt at give ham noget tid til at tænke over det og måske endda sende ham en tekst eller e-mail senere. Dette vil vise ham, at du har det sjovt og ønsker at se ham igen.

Skriv et svar

Your email address will not be published.